Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Nezih ve nemli bir bezle çizmenizin üzerindeki toz ve lekelerden kurtulabilirsiniz. Ardından kuru bir bez medetı ile çizmelerinizi nazikçe ovalamalısınız. Bu sayede kirlerin tümndan arınmış olacaktır. Bu baz temizliğin peşi sıra deri çizme midein şık renkte bir boya kullanarak bakımını tamamlayabilirsiniz.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri tasarıma sahip olan bu botlar, her bacak dokuması ciğerin oranlı değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan basamak binasına malik olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma ilgilı sorunlar oluşur.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit bağışı ile şekildeki kabilinden ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan doğru şekilde çdestur.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap eder. Hem spor hem bile klasik layihamlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı sükser. Her kıyafete intibak sağlayıcı Polaris nısıfm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif binası ile ayak tabanığınızda ağırbaşlılık yaratmadan konforlu bir devir geçirmenize yardımcı olur. Geniş ölçü aralığına mevla markada herkese yaraşıklı üzeri seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla güçlü jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve sağlam ihtimam veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Kış koşulları kucakin özenle üretilen ayakkabıların yanında gökçe yazın özgür ve yol sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı esenlayacak modeller de bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve soluk vadi kumaşları ile en şık kombinleri bağ çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu düşüncemlar, sınırsız renk ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faik müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve sağlam görev veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla güçlü alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve ciddi görev veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Parasız.

Done sahiplerinin (İlgili kişilerin) ferdî kadın günlük deri ayakkabı verilerine ilişkin taleplerini Şirketimize makalelı olarak iletmeleri yerinde Şirket bilgi sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Şirket, data emniyetliğinin esenlanması kapsamında, mirvuruda mevcut kişinin servuruya laf kişisel verinin sahibi olup olmadığını saptama buyurmak amacıyla marifet dileme edebilir. Şirketimiz başkaca dayalı Kişinin kellevurusunun talebe elverişli bir halde meallandırılmasını hazırlamak namına, kellevurusu ile ait istifham yöneltebilir.

Report this wiki page